•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Redford i Jane Fonda ponovno zajedno

Po prvi put u 37 godina Robert Redford i Jane Fonda ponovno će se naći zajedno na filmskim platnima. Po četvrti put u svojoj karijeri Fonda i Redford biće jedan uz drugoga i to u Netflixovoj drami Our Souls at Night.

Redford i Fonda, koji su se prvi put pojavili u istom filmu pre tačno 50 godina, 1966. u filmu The Chase sa Marlonom Brandom u glavnoj ulozi, sledeće godine će u filmu Our Souls at Night glumiti komšije koji su oboje udovci, a danas je predstavljena i njihova prva zajednička slika.

U filmu koji se temelji na istoimenom romanu Kenta Harufa iz 2015. godine, Addie Moore (Fonda) neočekivano poseti Louisa Watersa (Redford) i iako su već decenijama komšije nikada nisu imali previše dodirnih tačaka jedan s drugim. Sada su ostali sami u svojim velikim kućama, deca su se odselila daleko, te Addie želi stvoriti neki odnos kako bi iskoristili vreme koje im je ostalo.

Pod rediteljskom palicom Ritesha Batre, u glumačkoj se postavi još nalaze Bruce Dern, Tom Buchanan, Judy Greer, Matthias Schoenaerts i Iain Armitage. Film je trenutno u postprodukcijskoj fazi, a izlazak se očekuje tokom 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...