•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scenario za film o Madoni najtraženiji u Holivudu

Scenario za film o pop kraljici Madoni, koji nosi naslov "Blond Ambition", proglašen je najtraženijim trenutno u Holivudu.

Delo scenaristkinje Elize Holander našlo se na vrhu top liste sajta "Black List" na kojem filmski proucenti glasaju za omiljene scenarije koji nisu počeli da se snimaju tokom ove godine.

"Blond Ambition" je nadmašio 73 scenarija i dobio 48 glasova, a prema zvaničnom opisu govori o Madoni u Njujorku 80-ih dok pokušava da objavi svoj prvi album i suočava se sa slavom i ljubavlju.

Holander je prilično nepoznata u filmskoj industriji, iza sebe ima nekoliko kratkih filmova, a prema IMDb-u bila je nepotpisani asistent reditelja na Oskarom ovenčanom "Birdmanu".

Drugo mesto podelila su tri scenarija: višedecenijska drama "Life Itself", "The Olympian" - istinita priča o učesniku Olimpijade 1984. i "The Post" koji govori o novinarima "Washington Posta" i objavljivanju "Pentagonskih papira".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu