•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Udala se glumica i seks simbol Margot Robbie

Australijska glumica Margot Robbie i njen dugogodišnji dečko Tom Ackerley venčali su se na tajnoj ceremoniji, prenose tabloidi.

Kako piše australijski The Daily Telegraph, ceremonija je održana tokom vikenda u Byron Bayu. Vest o venčanju došla je iznenada jer mediji nisu bili informisani o veridbi, a kamoli o datumu ceremonije.

Prema pisanju tabloida, venčanju Margot i Toma prisustvovala je majka mlade holivudske zvezde filma "Suicide Squad" i tri najbliža člana porodice.

Iza mlade i perspektivne glumice stoji desetak filmskih naslova, dok se dela poput "The Wolf of Wall Street" ističu kao trenuci njenog probijanja u A kategoriju holivudskih lepotica.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu