•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DKSG vikend bioskop: IME: DOBRICA, PREZIME: NEPOZNATO

Dobricu život nikada nije mazio. Još kao beba je napušten od roditelja i bačen na đubrište. Prvih dvadeset i osam godina svog života provodi uglavnom ili u sirotištu ili u zatvoru. Ipak, da li zato što je prvih par godina svog života proveo sa ljudima koji su ga zaista neizmerno i bespogovorno voleli, ili zato što je to njegova priroda, on bira da u ljudima vidi samo dobro. Ili, tačnije, on to ne bira, nego je jednostavno takav, i kao takav ide kroz život. Ljudi se često smeju njegovoj naivnosti, ali uskoro svako ko sa njim dođe u kontakt oseća da je u pitanju čovek kakvog nikad nije sreo, i kakvog zaista vredi sresti. Tada se Dobrica zaljubljuje u ženu sa dna životne lestvice, prostitutku i narkomanku, koja čak i dete zloupotrebljava da izvuče pare od njega… Iako su izgledi da ova veza uspe naizgled ravni nuli, Dobrica odlučuje da ne digne ruke od žene koju voli.

Cena ulaznice 200 dinara.

Dom kulture „Studentski grad“

PANORAMA

Petak 23, subota 24, nedelja 25. decembar u 18 i 20.00, Mala sala
IME: DOBRICA, PREZIME: NEPOZNATO
r: Srđa Penezić
ul: Slavko Štimac, Hana Selimović, Mirjana Jiković
Srbija, 2016.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...