•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Dinastija' se vraća u novom ruhu!

Jedna od najpopularnijih sapunica svih vremena ili barem 80-ih godina prošloga veka, dugotrajna Dinastija, zablistaće u novom ruhu na malim ekranima.

Reboot, odnosno nova i moderna verzija "Dinastije", priprema se na televizijskoj mreži The CW, a scenario za projekt je u pripremi.

Grandiozna sapunica iz osamdesetih o bogatoj naftaškoj porodici Carrington u Coloradu prikazivala se od 1981. do 1989., a 1991. snimljeno je ponovno okupljanje u obliku TV miniserije. Snimaljeno je 220 epizoda serije, kao i spin off serija Colbyjevi, a Zlatni Globus serija je odnela 1994. godine.

Josh Schwartz i Stephanie Savage, kreatori serije Tračara, preuzeli su reboot u svoje ruke. Njima se pridružila i Sallie Patrick s kojima će raditi na scenariju za novu verziju serije. Povratak će zabeležiti i kreatori originalne serije, naime Esther i Richard Shapiro učestvovaće u oživljavanju serije kao izvršni producenti.

Radnja nove "Dinastije" zadržaće jako slični zaplet originala. Radnja prati svađu između dve vrlo bogate američke porodice, Carringtonovih i Colbyjevih. Priča će biti ispričana prvenstveno iz perspektive dveju žena koje se nalaze u sukobu. Jedna od njih je kći milijaredera Blakea Carringtona, a druga je njena buduća maćeha Cristal, Latinoamerikanka koja ženidbom ulazi u elitnu i najmoćniju klasu SAD-a.

U originalu naftnog magnata Blakea Carringtona je glumio John Forsythe, a ženu s kojom planira venčanje Linda Evans. Njegovu tvrdoglavu kćer Fallon koja zamera drugoj supruzi oca glumila je Pamela Sue Martin. U ulozi prve supruge bila je nezaboravna Joan Collins.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...