•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skorsezeov kandidat za Oskara dobio prvi trejler

Dugačak put je prešao reditelj Martin Skorseze sa ovim projektom, baš kao i glavni protagonisti filma.

Prvi put počeo je razvoj filma još 1990. godine, da bi, 24 godine kasnije, kamera konačno snimila prvi kadar, a još dve godine potom stiže nam i prvi trejler za ostvarenje "Silence", dramu koja prati istinitu priču o dva jezuitska katolička sveštenika, tokom sedamnaestog veka, suočena sa progonom na svom putu za Japan, gde traže svoga mentora i propagiraju hrišćanstvo.

Film je zasnovan na romanu Šusaku Endoa, a scenario je napisao Džej Koks.

Vodeće uloge u filmu pripale su Lijamu Nisonu, Adamu Drajveru i Endrjuu Garfildu, a pored njih videćemo i japansku glumačku ekipu koju predvode Šinju Tsukamoto i Tadanobu Asano.

Ograničena premijera zakazana je za 23. decembar, što potvrđuje nameru studija Paramaunt da sa ovim filmom pokuša da konkuriše za najprestižniju filmsku nagradu na predstojećim dodelama Oscara.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...