•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kloi Grejs u novom filmu glumi gej tinejdžerku

Kloi Grejs Morec briljira u svemu što radi. Obožavali smo je u svim filmovima u kojima je glumila, od '500 Days Of Summer', do 'Hugo', a novi film u kojem ćemo je gledati zvuči stvarno obećavajuće.

Naime, glumica će u filmu "The Miseducation Of Cameron Post", baziranom na istoimenom romanu Emili Danfot, igrati ulogu gej tinejdžerke.

Radnja filma smeštena je u 1993. godinu, a Kloi će glumiti devojku po imenu Kameron.

Kameron je gej tinejdžerka koja je, nakon što je ostala bez roditelja, poverena na brigu konzervativnoj ujni. Nakon što je uhvate s kraljicom maturske večeri, Kameron je prisiljena da ide na terapiju koja će je "preobratiti".

Glumica Saša Lejn igraće ulogu Kameronine prijateljice koja se takođe nalazi u istoj klinici. Osim nje, u ovoj drami videćemo i Džona Kalagera, Foresta Gudlacka i Jenifer Ele.

Kloi ovakva tematika nije strana i već je u medijima govorila o tome. U intervjuu za "Nylon" pričala je o svojoj braći koje su maltretirali zbog njihove seksualne orijentacije i o tome kako se zauzimala za njih.

"Gledati moju braću kako se bore s anksioznošću što moraju da priznaju javnosti da su gej je grozno", rekla je tada Morec.
"Nikoga ne bi trebalo da bude briga koje si seksualne orijentacije, koje ti je boje koža, i jesi li muško ili žensko", dodala je ona.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...