•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Penelope Cruz se pridružuje ekipi nove adaptacije romana 'Ubistvo u Orient Expressu'

Sjajna španska glumica Penelope Cruz pridružiće se Johnnyju Deppu i Daisy Ridley u novoj adaptaciji epskog romana Agathe Christie "Ubistvo u Orient Expressu".

Prema pisanju portala Deadline, oskarovka će se u filmu pojaviti uz brojne druge poznate kolege i kolegenice - Michelle Pfeiffer, Michaela Peñu, Judi Dench, Dereka Jacobija, Toma Batemana, Josha Gada...

Iza nove ekranizacije poznatog kriminalističkog romana stoji Kenneth Branagh koji će lično glumiti neverovatnog detektiva Hercula Poirota. Zasada nije poznato koji lik će tumačiti Cruz.

"Ubistvo u Orient Expressu" govori o biznismenu koji biva misteriozno ubijen u vozu, a Poirot potom kreće u potragu za ubicom. Depp će se naći u ulozi ubijenog Ratchetta, dok zvezda "Ratova zvezda" Ridley igra guvernantu Mary Debenham. Dench će biti ruska princeza Dagomiroff, a Pfeiffer glamurozna gospođa Hubbard. Jacobi će tumačiti lik sobara Mastermana, Peña kubanskog putnika Marqueza, a Bateman Francuza Bouca.

Branagh će režirati film čiji scenario piše Michael Green, dok će koproducenti s njim biti Ridley Scott, Simon Kinberg i Mark Gordon.

Cruz u međuvremenu snima novi film "Escobar" sa suprugom Javierom Bardemom, u kojem je fokus stavljen na ljubavnu vezu narko bosa Pabla Escobara i kolumbijske novinarke Virginije Vallejo.

Snimanje "Ubistva u Orient Expressu" uskoro bi trebalo početi, a njegovo pojavljivanje u bioskopima očekuje se 22. novembra 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....