•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte novi trejler za Podzemni svet: Krvavi ratovi

Peti po redu nastavak filma Podzemni svet (The Underworld), nosi podnaslov Krvavi ratovi (Blood Wars), a naći će se od 8. decembra na repertoaru bioskopa širom zemlje. Okosnica cele radnje je legendarni sukob vampira i vukodlaka, a verno je prikazan i u novom trejleru. U glavnim ulogama se pojavljuju Kejt Bekinsejl i Teo Džejms, dok režiju potpisuje Ana Forester.

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci (likani) pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi likanski (vukodlački) vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas.

Bioskopska publika će od 8. decembra u bioskopima saznati ko je pobednik u epskom finalnom obračunu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...