•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Hart: What Now? (2016)

Komičar Kevin Hart poseduje nemiran um koji slobodno luta od prizemnog do apsurdnog. Priča o dosadnom rakunu u njegovom dvorištu, recimo, vodi do toga da Hart razvije strah da njegove najbliže napadnu životinje i toliko ih unakaze da je najbolje da ih napusti. Njegov najnoviji koncertni film, „Kevin Hart: What Now?“, doveo je do rasprodatog nastupa na Lincoln Financial Field u Filadelfiji (engl. Philadelphia), kao deo njegove izuzetno uspešne turneje pod istim imenom 2015. godine. Međutim, užitak ovog filma dolazi iz njegovog najjednostavnijeg elementa: Hartovog pripovedanja.

Kreirajući usput živopisne likove, Hart koristi celo telo dok priča vic. Njegovo izražajno lice izmamljuje najveći smeh dok priča svoju poznatu šalu o crnkinjama koje ne veruju u ono što im pričate. (Objašnjavajući svojoj devojci da je proveo celu noć igrajući stoni tenis, na šta ona odgovara „Stoni tenis? STVARNO?“) Uprkos slobodnoj asocijaciji, Hart je fino podesio svoj nastup kako bi dobio najefikasniju strukturu i tajming.

Ipak, s vremena na vreme, filmski i koncertni producenti izgube veru u Harta. Na bini iza Harta projektuju se slike, kao na primer slika dugog prilaza dok nam Hart priča o svom dugom prilazu. Publici na nastupu je možda bio potreban spektakl, ali Hart je dovoljno dobro dočarao sliku i bez vizuelnih pomagala. Osim toga, kako bi film bio kvalifikovan kao dugometražni, uokviren je parodijom špijunskog filma u kojem Kevin Hart (koji glumi sebe) oponaša Jamesa Bonda i uz Halle Berry (koja takođe igra samu sebe) uz sebe, osvaja partiju pokera sa velikim ulozima protiv Dona Cheadlea (kao on sam) i nekoliko drugih.

Hartu ne treba pomoć. „What Now?“ je najbolji onda kada se fokusira na prisustvo ovog komičara. Čak i da vas ne nasmeju sve njegove šale, sam njegov tok misli je sve što vam treba za zanimljiv performans koji je u isto vreme smešan, gnevan i ponekad jednostavno čudan.

Žanr:dokumentarni, komedija
Godina:2016
Reziser:Leslie Small, Tim Story
Scenario:Kevin Hart, Joey Wells
Uloge:Kevin Hart, Don Cheadle, Halle Berry
Uzrast:R
Box office:23.1M USD
Studio:Hartbeat Productions, Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.uphe.com/movies/kevin-hart-what-now
Jezik:engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...