•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čarobna animirana avantura 'Vajana' premijerno 19. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City

Najnovija 3D sinhronizovana animirana avantura "VAJANA" (VAIANA) će biti premijerno prikazana u subotu, 19. novembra u 17.30 časova u bioskopu Cineplexx Delta City.

Pozivamo sve mališane da upoznaju na velikom platnu nove Diznijeve likove - hrabru Vajanu, poluboga Mauija, simpatično prase Puu i presmešnog petla HejHeja, koji će ih odvesti u niz uzbudljivih doživljaja. Fantastična animacija, pregršt smeha i prelepa topla priča je ono na šta smo već navikli kad je reč o Diznijevom studiju, pa savetujemo da rezervišete svoja mesta na vreme.

Pre početka projekcije, od 16.30 časova, u holu bioskopa Cineplexx Delta City najmlađim posetiocima će drugari iz studija Čigra Igra crtati Mauijeve tetovaže i simbole, a biće im na raspolaganju i bojanke sa motivima iz filma.

Dođite da se družimo i premijerno pogledamo ovaj animirani film koji će zabaviti celu porodicu.

Projekciji će prisustvovati i glumci koji su pozajmili glasove glavnim likovima u filmu Marko Kon (Maui), Ivona Rambosek (Vajana),Dejan Lutkić (Tamatoa), Dragan Mićanović (Poglavica Tui), Maja Odžaklijevska (Baka Tala), Ivana Knežević (Sina).


Iz studija za animaciju Volt Dizni stiže „Vajana", neverovatna animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja upoznaće nekada moćnog poluboga Mauija (Marko Kon) i ubediti ga da se priključi njenoj misiji da postane „nalazač puta", kao što su to njeni preci bili. Oni će zajedno nastaviti putešestvije otvorenim okeanom nabijeno akcijom, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana (Ivona Rambosek) ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

Od 24. novembra, VAJANA stiže na redovne bioskopske repertoare a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...