•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Quentin Tarantino najavio penzionisanje: Još dva filma i to je to

Američki filmski režiser Quentin Tarantino najavio je kako će nakon režiranje svog jubilarnog desetog filma, napustiti ovaj posao, što znači kako se možemo nadati da ćemo u bioskopima pogledati još dva filmska ostvarenja legendarnog Quentina.

Iako se i ranije nagađalo, Tarantino je zvanično najavio povlačenje iz sveta filmske režije na konferenciji u San Diegu, piše People.com. Režiser se nada kako će ostati upamćen kao najveći filmaš svih vremena, s obzirom na to da je već snimio osam filmova i zaradio dva Oskara.

"Nadam se da ću kada završim karijeru ostati najveći režiser svih vremena. I ne samo to već najveći umetnik koji je ikad živeo", rekao je Tarantino.

Režiser filmova kao što su "Pulp Fiction", "Kill Bill", i "Django Unchained" kazao je rekao da inspiraciju često nalazi u muzici.

"Toliko se glasova i jezika u filmu vrti oko nekog zvuka, buke ili pesme. Pre nego počnem da radim razmišljam o muzici i zamišljam glumce u Cannes Palaisu", rekao je.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...