•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagrađujemo vernost - Vilin grad

Da li ste spremni za treći nastavak Vojne akademije? Da li jedva čekate preslatke Trolove ili možda više volite Doktora Strejndža? Pogledajte 10. novembra u bioskopu Vilin Grad po neverovatnoj ceni ulaznice od 150 dinara!

U cilju omasovljavanja bioskopa i popularizacije filmske kulture, bioskop Vilin Grad će 10. novembra sniziti cenu svih ulaznice, pa će karta za 2D, kao i za 3D filmove biti 150 dinara.

Posetioci će premijerno moći da saznaju šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli. Generacija kadeta, koja je osvojila srca miliona, nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze se prepliću sa privatnim problemima i iskušenjima ovih ambicioznih mladih ljudi, koje veže prijateljstvo za ceo život.
Vojna akademija 3: Novi početak, u četvrtak, 10. novembra na repertoaru bioskopa biće u tri termina.

Nakon premijerne projekcije u okviru 12. Dečijeg filmskog festivala, Trolovi dolaze u bioskop Vilin Grad i tu ostaju. Ova preslatka optimistična bića će svoju sreću rado podeliti sa vama, i naučiće vas da zagrljaj može mnogo toga da popravi. Mališani ih obožavaju, ali će ih zavoleti i stariji posetioci. Trolovi su sinhronizovani i u 3D-u.

U četvrtak je zakazano i otvaranje festivala Slobodna zona, pa će i ulaznica za film "Neruda", koji otvara ovogodišnji festival, koštati 150 dinara.
Najpoznatiji čileanski pesnik, diplomata i Nobelovac Pablo Neruda, centralna je figura novog Larainovog filma, premijerno prikazanog na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu. Anti-biografsko delo, kako ga reditelj opisuje, smešteno je u 1948. godinu u kojoj senator Neruda, zbog javnog i oštrog protivljenja tadašnjem predsedniku Gabrijelu Gonzalesu Videli, po prvi put postaje zvanični državni neprijatelj.

Pored ovih filmova, na repertoaru bioskopa Vilin Grad biće i animirano ostvarenje "Čudovištance Moli", zatim priča o arogantnom Doktoru Strejndžu, kao i akcioni triler "Računovođa".

Repertoar i termine projekcija možete videti na sajtu bioskopa Vilin Grad. Ulaznice za 10. novembar po ceni od 150 dinara su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa.

Svi vaši omiljeni filmovi na korak od vas, u samom centru grada!
Zato što nagrađujemo vašu vernost!
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...