•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bill Murray dobio nagradu Mark Twain za američki humor

Glumac Bill Murray dobio je nagradu Mark Twain za američki humor na svečanosti održanoj u Kennedy Centeru u nedelju, a prijatelji i kolege glumci pohvalili su radost koju je donosio gledaocima širom sveta.

Murray, 65-godišnji glumac, zvezda filmova kao što su "Beskrajni dan", "Isterivači duhova" i "Tajkun iz Rushmorea", rekao je da njegov uspeh počiva na ljubavi njegove porodice i darovitih ljudi koji su s njime radili više od četiri decenija.

"Postoji ljubav, s njome smo došli, s njome živimo. Volim vas, pokušajmo to ponavljati jedni drugima", rekao je Murray primivši nagradu u Kennedy Centeru koja nosi ime američkog književnika i humoriste iz 19. veka Marka Twaina.

Zatim je glumac, poznat po svojoj spontanosti, pružio nagradu, Twainovu bistu, publici kako bi je razgledala.

Nagrada za doprinos američkome društvu, kao što je to činio Twain, dodeljena je 19. put, a među laureatima su Richard Pryor, George Carlin, Lily Tomlin, Neil Simon i Eddie Murphy.

Murray je bio nominovan za nagradu za najboljeg glumca Američke akademije za ulogu u filmu "Izgubljeni u prevodu", a dobitnik je dveju nagrada Emmy.

Na svečanosti su bili i reditelj "Isterivača duhova" Ivan Reitman, pevačica Miley Cyrus i bivši voditelj David Letterman koji je 44 puta ugostio Murraya u svome showu "Late Night".

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...