•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Igra prestola' 7: Dugo očekivani susret dva lika

Snimanje sedme sezone popularne “Igre prestola“ je u toku, a video-prikaz sa snimanja pokrenuo je brojne spekulacije o iznenađujućim, ali i dugo očekivanim preokretima u novoj sezoni. Dalji tekst sadrži spojlere.

U novom video-snimku baskijskog portala “Koreo“, koji se može videti na njihovom sajtu, vidimo Tiriona Lanistera (Piter Dinklidž) u razgovoru sa Davosom Sivortom (Liam Kuningam).

Ova dva lika se do sada nisu srela, iako su njihove prošlosti isprepletane. Davos je bio desna ruka Stanisa Barateona, a u drugoj sezoni smo videli da je Tirion zaslužan za smrt Davosog sina.

S druge strane, Džon Snou je spreman da preuzme ulogu Kralja Severa, dok Deneris ide ka tome da postane kraljica. Pitanje je kako će se njihov susret završiti.

“Igra prestola“ se trenutno snima u Španiji, a snimanje je moralo da bude odloženo kako bi se nastavilo po hladnom vremenu jer, kao što smo videli u šestoj sezoni – zima je stigla.

Takođe, potvrđeno je da će se zvezda filmova o Hariju Poteru, Džim Broadbent, pojaviti u “važnoj“ ulozi, a otkriven je povratak nekoliko važnih likova.

Da podsetimo, sedma sezona neće biti emitovana kao i uvek na proleće, već sledećeg leta.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...