•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arnold Schwarzenegger rekao da neće da glasa za Donalda Trumpa

Sudeći prema komentarima i postovima na Twitteru, Donald Trump je izgubio još jedan glas na izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD) - glas glumca Arnolda Schwarzeneggera.

Glumac i bivši guverner Kalifornije, u saopštenju objavljenom na Twitteru navodi da neće glasati za republikanskog kandidata za predsednika, prvi put otkako je postao američki državljanin 1983. godine.

"Ja sam bio ponosan republikanac od 1968. godine od kada sam se preselio u Ameriku i čuo reči tadašnjeg predsednika Richarad Nixona o slobodnoj trgovini i odbrani naše slobode s jakom vojskom. Tog dana sam se pridružio stranci Abrahama Lincolna, Teddyja Roosevelta i Ronalda Reagana", napisao je Schwarzenegger i dodao kao je ponosan na sebe jer ga etiketiraju kao republikanca.


"Postoji jedna etiketa koja se drži iznad svega - američka, zato želim da podsetim svoje kolege republikance da nije prihvatljivo da biraju na ovaj način", napisao je Schwarzenegger.

Glumac nije rekao da će glasati za demokratsku kandidatkinju Hillary Clinton. Umesto toga, rekao je kako još uvek nije doneo odluku o tome za koga će sigurno glasati.

Schwarzenegger je objavio saopštenje na Twitteru nakon što se pojavio video snimak koji prikazuje kako Donald Trump na vulgaran način vređa žene.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....