•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čuveni crtić 'Kralj lavova' dobija svoj igrani remake

Nakon uspeha igranog filma “Knjiga o džungli”, kompanija Disney najavila je remake crtića “Kralj lavova” po istom receptu, prenosi magazin NME.

Kao i u novoj “Knjizi o džungli”, igrana verzija “Kralja lavova” predstavljaće inovativne “žive slike” i kompjuterske animacije. Da isprobani recept ne treba menjati, dokazuje i to što je Disney angažovao čak i istog reditelja Jona Favreaua.

“'Kralj lavova' nadovezuje se na uspešnu Disneyjevu reinterpretaciju klasika za savremenu publiku sa filmovima poput 'Grdana – zla vila', 'Pepeljuga' i 'Knjiga o džungli''. Igrana verzije 'Lepotice i zveri', u kojoj Emma Watson igra Belle, već je jedan od najviše iščekivanih fimova u 2017. Poput 'Lepotice i zveri', i u 'Kralju lavova' naći će se pesme iz animiranog originala”, navodi Disney u saopštenju.

Pesme za crtani film “Kralj lavova” komponovali su Elton John i Tim Rice, a numere “Circle Of Life” i “Can You Feel The Love Tonight” koja je dobila Oskara, i dan-danas se rado pevuše.

“Kralj lavova” je već imao svoju brodvejsku adaptaciju, a taj mjuzikl koji se sa velikim uspehom izvodi u New Yorku i Londonu, osvojio je nekoliko Tony nagrada.

Disney još nije saopštio kada će početi snimanje novog “Kralja lavova”, kada će se film naći u bioskopima, niti ko će davati glasove glavnim junacima u novoj verziji.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...