•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramount film - Najave za oktobar i novembar

U narednom periodu, Taramount film vam donosi sledeće naslove:

JESEN SAMURAJA

Na redovnim repertoarima od 4. oktobra 2016.

Režija: Danilo Bećković

Uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Tihomir Stanić, Miloš Samolov

Scenario: Dimitrije Vojnov

Producent: Marko Paljić

Žanr: romantična komedija

Sadržaj: JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

DŽEK RIČER – BEZ POVRATKA (JACK REACHER: NEVER GO BACK)

U bioskopima od 27. oktobra 2016.

Režija: Edward Zwick

Uloge: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh, Patrick

Heusinger, Holt McCallany, Robert Knepper

Žanr: akcija

Scenario: Richard Wenk, Edward Zwick i Marshall Hershkovitz

Studio: Paramount Pictures

Sadržaj: Džek Ričer (Tom Kruz) se vraća sa svojim specifičnim oblikom pravde u željno iščekivanom nastavku „Džek Ričer – Bez povratka". Major Suzan Tarner (Kobi Smolders) predvodi Ričerovu staru istražnu jedinicu i uhapšena je zbog izdaje. Ričer će učiniti sve da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavere oko ubistva vojnika. Film je zasnovan na knjizi „Džek Ričer – Bez povratka", 18. nastavku iz bestseler serijala Džek Ričer autora Lija Čajlda koji se prodao širom sveta u preko 100 miliona primeraka.

DOKTOR STREJNDŽ (DOCTOR STRANGE)

U bioskopima od 3. novembra 2016.

Režija: Scott Derrickson
Uloge: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Benjamin Bratt i Mads Mikkelsen i Tilda Swinton

Žanr: akciona avantura

Studio: Marvel

Sadržaj: Iz studija Marvel stiže „Doktor Strejndž", priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane. Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost. Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i da se bori protiv najmoćnijeg čarobnjaka na svetu. Pridružite se Strejndžu na ovom opasnom, mističnom i potpuno lucidnom putovanju kad Marvelov „Doktor Strejndž" stigne u bioskope 3. novembra 2016.

VAJANA (VAIANA)

U bioskopima od 24. novembra 2016.

SINRONIZOVANO!

Režija sinhronizacije: Tea Puharić

Glasovi: Marko Kon, Ivona Rambosek,Dejan Lutkić, Dragan Mićanović, Maja Odžaklijevska, Ivana Knežević

Žanr: animirana komedija, avantura

Studio: Disney

Sadržaj: Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.

Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže „Vajana", neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Marko Kon) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta". Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...