•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najstrašniji horor filmovi

Kultni film "The Exorcist” iz 1973. godine proglašen je za najstrašnije horor ostvarenje svih vremena u istraživanju koje je sproveo sajt Digital Spy (http://www.digitalspy.co.uk/) povodom Noći veštica.

Oskarom nagrađeni film William-a Friedkin-a našao se na prvom mestu osvojivši 15,5 odsto glasova.

U intervjuu koji je 2008. dao listu "Gardian", Friedkin je rekao da je mnogim gledaocima najstrašnija scena lekarskog pregleda opsednute devojčice jer ona deluje najverodostojnije.
Na drugom mestu je film "Paranormal Activity" sa 11,7 procenata glasova, dok je treću poziciju zauzeo film "Halloween" John-a Carpenter-a iz 1978.

Top 5
- The Exorcist
- Paranormal Activity
- Halloween
- The Shining
- Ring

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu