•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bečki festival 'Vienale' od 20. oktobra do 2. novembra

Međunarodni filmski događaj u Austriji i istovremeno jedan od najatraktivnijih filmskih festivala u Evropi, "Vienale", predstaviće u Beču, od 20. oktobra do 2. novembra, 200 igranih, kratkih i dokumentarnih filmova.

Sastavni deo festivala "Vienale" su novi filmovi koji su uspešno prikazani na brojnim evropskim festivalima među kojima su Certain Women Keli Rajhard, Miles Ahead Dona Čidla, L'avenir Mije Hansen-Leve i Elle Pola Verhovena.

Među dokumentarnim filmovima publiku osim političkih aktuelnih filmova očekuju i portreti, kao na primer, portret režisera Brajana de Palme, muzičara Frenka Zape ili portret pisca Petera Handkea.

"Vienale 2016" odaje počast glumcu Kristoferu Volkenu kao i reditelju Piteru Hatonu.

Specijalni gost festivala je kultni američki režiser, producent i glumac Džon Karpenter koji će prisustvovati predstavljanju svog filma They live.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu