•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dokumentarac o Bitlisima uskoro stiže u bioskope

Knjige, filmovi, TV i radio komadi, eseji i izložbe … Sve ovo je već urađeno o njima, da li onda postoji nešto novo što možemo da saznamo o Bitlsima? U slučaju Rona Hauarda i njegovog najnovijeg dokumentarca pod nazivom THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK – GODINE BITLMANIJE iznenađujuće ima dosta toga što ne znamo o najvećem fenomenu XX veka.

Džon Lenon, Pol Makartni, Džordž Harison i Ringo Star zajedno su činili fenomen dvadesetog veka poznat pod imenom „Bitlsi“ a najnoviji dokumentarac THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK – GODINE BITLMANIJE, u domaće bioskope stiže 22. septembra. Naziv filma je ujedno i naziv hit singla iz 1964. godine, a prvi trejler nam otkriva da film obiluje arhivskim materijalima, intervjuima i remasterizovanim snimcima koncerta.

U ovom filmu Ron Hauard, poznati reditelj i dobitnik Oskara, istažuje neverovatno putovanje najpoznatijeg benda svih vremena u periodu od 1963 do 1966. godine, i fenomen Bitlmanije. Kroz originalne intervjue, arhivske snimke, neverovatne nastupe uživo i intimnu studiju karaktera, dovodi nas u centar zbivanja, dajući odgovor koji svi želimo da čujemo: Kako je izgledalo biti tamo?

Fantastiča grupa večna je inspiracija brojnim rediteljima. Neki od filmova koje smo imali priliku pogledati su: A Hard Day’s Night (1964), Help (1965), I Wanna Hold Your Hand (1978), Birth of the Beatles (1979), Imagine: John Lennon (1988), Backbeat (1994),Nowhere Boy (2009), Two of Us (2009) i George Harrison (2011).

Neverovatna priča o četvorici mladića koji su 1964. poharali svet dolazi 22. septembra, a do tada pogledajte trejler.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...