•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramount Film - Najave za septembar i oktobar

U narednom periodu, Taramount film vam donosi sledeće naslove:

BEN- HUR (BEN HUR)

U bioskopima od 1. septembra 2016.

Režija: Timur Bekmambetov

Uloge: Jack Huston, Morgan Freeman, Nazanin Boniadi, Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Haluk Bilginer

Scenario: Keith R.Clarke

Zasnovan na knjizi Lewa Wallacea

Žanr: istorijski spektakl

Studio: Paramount

Sadržaj: Imućni Jevrejin i plemeniti čovek, Juda Ben-Hur odlazi u roblje, nakon što ga je najbolji prijatelj, Rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon dosta godina ponovo se sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je jednom davno svirepo oduzeti.

PITOV ZMAJ - ČAROBNO PRIJATELJSTVO (PETE'S DRAGON)
U bioskopima od 8. septembra 2016.

Režija: David Lowery
Uloge:
Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona

Laurence, Robert Redford

Žanr: avantura, porodični

Studio: Disney
Sadržaj:
Nova verzija Diznijevog voljenog porodičnog filma, „Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo" je avantura jednog siročeta po imenu Pit i njegovog najboljeg druga Eliota, koji je, igrom slučaja, zmaj.

BEBA BRIDŽIT DŽONS (BRIDGET JONES'S BABY)

Pretpremijerno od 8. septembra u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Plaza (Kragujevac), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Vilin Grad (Niš), Ekran (Sombor), LM (Šabac), Cineplexx Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), i u odabranim gradovima Srbije putem Mobilne 3D opreme

Na redovnim repertoarima od 15. septembra 2016.

Režija: Sharon Maguire

Uloge: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma

Jones i Emma Thompson

Žanr: romantična komedija

Scenario: Helen Fielding, Emma Thompson, Dan Mazer, zasnovano na likovima i priči Helen Fielding

Studio: Universal

Sadržaj: Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons". U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) "srećni do kraja života" plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

SNOUDEN (SNOWDEN)

U bioskopima od 29. septembra 2016.

Režija: Oliver Stone

Uloge: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Scott Eastwood, Timothy

Olyphant, Nicolas Cage, Zachary Quinto, Joely Richardson, Melissa Leo

Žanr: biografija, drama, triler

Sadržaj: Snouden je pustio u medije hiljade poverljivih informacionih podataka 2013. godine. Podigla se medijska hajka na američku Nacionalnu službu bezbednosti zbog prikupljanja podataka o internet aktivnostima i prisluškivanja telefona miliona običnih Amerikanaca i desetina svetskih lidera.

JESEN SAMURAJA

Premijera 3. oktobar Sava Centar (20.30h) i bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center (21.30h)

Na redovnim repertoarima od 6. oktobra 2016.

KARTE U PRODAJI!

Režija: Danilo Bećković

Uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović

Scenario: Dimitrije Vojnov

Producent: Marko Paljić

Žanr: romantična komedija

Sadržaj: JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

DŽEK RIČER – BEZ POVRATKA (JACK REACHER: NEVER GO BACK)

U bioskopima od 27. oktobra 2016.

Režija: Edward Zwick

Uloge: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh, Patrick Heusinger, Holt McCallany, Robert Knepper

Žanr: akcija

Scenario: Richard Wenk, Edward Zwick i Marshall Hershkovitz

Studio: Paramount Pictures

Sadržaj: Džek Ričer (Tom Kruz) se vraća sa svojim specifičnim oblikom pravde u željno iščekivanom nastavku „Džek Ričer – Bez povratka". Major Suzan Tarner (Kobi Smolders) je vojni major i predvodi Ričerovu staru istražnu jedinicu. Ona je uhapšena zbog izdaje, a pošto zna da je nevina, Ričer mora da je izbavi iz zatvora i otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavere kako bi skinuo ljagu s njihovih imena i spasio im živote. Dok beže od zakona, Ričer će otkriti potencijalnu tajnu iz svoje prošlosti koja bi mogla zauvek da mu promeni život. Film je zasnovan na knjizi „Džek Ričer – Bez povratka", 18. nastavku iz bestseler serijala Džek Ričer autora Lija Čajlda koji se prodao širom sveta u preko 100 miliona primeraka.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...