•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mateja Vukašinović na porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Delta City predstavio novi crtani film 'Hrabri Vitez Trenk'

Mateja Vukašinović, član ateljea za Mjuzikl Dečjeg Kulturnog Centra Beograd danas na porodičnom danu u bioskopu Cineplexx, bioskopskoj publici predstavio dečji, animirani film „Hrabri Vitez Trenk"koji ima premijeru zakazanu za 22. septembar. Mateja u verziji na srpskom jeziku pozajmljuje glas glavnom junaku.

Pored uobičajnih aktivnosti za animaciju na porodičnom danu, klinci i klinceze su se zabavljali bojeći Hrabri Vitez Trenk bojanku i tako se upoznali i sa ostalim junacima ovog filma koji današnja kritika naziva „Mač u kamenu" nove generacije, a Mateja je najavio spot sa muzikom iz filma u kom se finalista pinkovih zvezdica oprobao i kao reper.

„Fenomenalno je to što u ovom filmu mogu da se predstavim i kao pevač i kao glumac, nadam se samo da sam dorastao zadatku, ali o tome će da sudi publika kada film i spot izađu u javnost"- rekao je Mateja.

Radnja ovog evropskog crtanog filma, smeštena je u bajkoviti srednji vek među vitezove, ulične svirače i zmajeve. Ovo je priča o dečaku Trenku (Mateja Vukašinović) koji mora da nauči šta su junaštvo i hrabrost pre nego što od siromašnog kmeta na imanju zlog Barona Zlopogledića (Milan Gromilić) izraste u sjajnog viteza pod zaštitom velikog mentora viteza Gvozdena od Debelog 'lada (Dragan Vujić Vujke).

Na svom putu ka viteškoj tituli naš hrabri Trenk, pronalazi prijatelje koji mu u tome pomažu. Film je pun iznenađujućih preokreta koji će sigurno razveseliti publiku i najmlađe naučiti da stvari nisu uvek onakve kakve nam se na prvi pogled učine.

Ova dugometražna animacija, čiji je autor Anthony Power (animator kultnog animiranog serijala Nindža kornjače), probudiće u vama sećanje na ranija ostvarenja za decu. "Hrabri vitez Trenk", je film za sve generacije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...