•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Suburban Commando (1991)

Međuzvezdani ratnik koji je prisiljen da sleti na Zemlju zbog kvara na brodu nađe se u problemima kada svojim osećajem za pravdu i naravi počne pomagati svima koje susretne. Ali njegova pomoć biće i dobrodošla neodlučnom arhitekti i njegovoj porodici iz predgrađa .

Međuzvezdani ratnik Shep Ramsey (Hulk Hogan) na misiji je da uhvati međugalaktičkog tiranina generala Suitora (William Ball). General je oteo predsednika Hashinu, vladara cele planete.

Zbog neuspelog spašavanja predsednika, Shepov nadređeni (Roy Dotrice) govori da je pod stresom i da mu treba odmor. Ljutiti Shep slučajno razbije njegove kontrolne sisteme i prisiljen je da se spusti na Zemlju. Tamo će morati da ostane sve dok se njegov svemirski brod ne popravi. Malo toga zna o običajima na Zemlji, a njegova narav i osećaj za pravdu stvaraju probleme svima koje susretne, posebno mimičaru na koga redovno nailazi i pomaže mu da izađe iz njegove nevidljive kutije.

Charlie Wilcox (Christopher Lloyd) neodlučni je arhitekta koji radi za neiskrenog i licemernog Adriana Beltza (Larry Miller). Njegova supruga Jenny (Shelley Duvall) neuspešno ga ohrabruje da se zauzme za sebe. Kako bi pomogla financijski, iznajmljuje Charliejev studio kao kućicu za odmor, koju Shep unajmljuje.

Akcija i komedija sa sf efektima su vam zagarantovani, a verujemo da će se film dopasti i mlađoj a i starijoj publici.

Žanr:akcija, komedija, sf
Godina:1991
Reziser:Burt Kennedy
Scenario:Frank A. Cappello
Uloge:Hulk Hogan, Christopher Lloyd, Shelley Duvall
Uzrast:PG
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu