•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Švimer: Nakon ‘Prijatelja’ mislio sam da više neću glumiti

Postao je poznat kao smušeni profesor Ros u seriji ‘Prijatelji’, ali Dejvid Švimer (49) kaže kako mu je bilo potrebno vreme da se oporavi od tolike slave.

Imao sam samo 27 godina i slava mi nije odgovarala. Samo sam hteo da se sakrijem od ljudi, a zbog toga nisam mogao ni da glumim – kaže Švimer.

Zbog toga je i odbio ulogu u filmu ‘Ljudi u crnom’, koju je kasnije dobio Vil Smit i koji je postao hit.

– Uništio sam i puno privatnih odnosa zbog svega, ali danas sam se vratio glumi i režiranju i srećan sam – kaže glumac koji je nedavno briljirao u ulozi Roberta Kardašijana u seriji ‘The People v. OJ Simpson: American Crime Story’.

Za tu ulogu ‘zaradio’ je i nominaciju za nagradu Emi.

Website:krstarica.com
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu