•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čarli Šin pozvao i ostale slavne osobe da otkriju da su HIV pozitivni

Američki glumac Čarli Šin je u nemačkom izdanju Playboya pozvao i druge poznate ličnosti da otkriju da su pozitivni na HIV kao što je on učinio prošle godine, nadajući se da će to promeniti predrasude o osobama koje su zaražene tim virusom.

"Bilo bi dobro kad bi više poznatih ličnosti javnosti otkrilo da boluju od HIV-a. To bi pomoglo. Postoje mnoge predrasude o osobama koje boluju od HIV-a, a ja se nadam da to promenim", rekao je taj američki glumac koji je nedavno postao potparol jednog proizvođača prezervativa.

Otkad je u novembru otkrio da boluje od tog virusa, Sheen, glumac poznat po ulozi u seriji "Dva i pol muškarca" i mnogim filmovima, ističe kako ga ljudi zaustavljaju i čestitaju mu na hrabrosti na tom potezu, prenosi Playboy.

Policija Los Angelesa nakon tog priznanja pokrenula je nad njim krivičnu istragu. Američki mediji tada su prenosili kako je Sheen preko telefona pretio bivšoj supruzi da će je ubiti i da je na istom audio snimku priznao da je lagao svojoj seksualnoj partnerki o svojoj pozitivnosti na HIV.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...