•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jason Momoa će nam uvek ostati Khal Drogo iz serije 'Game of Thrones'

Američki glumac Jason Momoa priprema se za ulogu u novom filmu.

Novi projekat 36-godišnjeg glumca je uloga Aquamana u filmu "Justice League" koji u bioskope stiže naredne godine a koji bi premijeru svog samostalnog filma trebao da ima 27. jula 2018.

Scenario za film će pisati Will Beall koji je i autor scenarija za "Gangster Squad", i koji je radio na NBC-evoj seriji "Castle".

Film će režirati James Wan.

Jason Momoa je svetsku slavu stekao ulogom Khala Drogoa u kultnoj TV seriji "Game of Thrones" i vezom sa Daenerys Targaryen pa mnogi fanovi na društvenim mrežama komentarišu kako je upravo ta uloga obeležila njegovu karijeru i kako ga ne mogu posmatrati odvojeno od nje.

Glumio je, između ostalog, i u seriji "Baywatch", filmu "Conan the Barbarian", a pojavljuje se i u filmu "Suicide Squad".

Momoa je u braku sa glumicom Lisom Bonet koju pamtimo po ulozi u seriji "Cosby Show" i kao bivšu suprugu Lennyja Kravitza.

Jason Momoa trenutno naporno trenira i priprema se za ulogu, a aktivan je na Instagramu, gde sa fanovima deli fotografije iz svog privatnog života u kojem izlazi, pije pivo, vežba u teretani, pozira sa svojim klincima - jednom rečju, uživa u životu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...