•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jared Leto nezadovoljan tretmanom: Ako uskoro umrem, neobjavljene scene mogle bi se pojaviti

Novi film Jareda Letoa, "Odred otpisanih", koji se nedavno počeo prikazivati, već je mnoge ostavio u nedoumici. Film govori o grupi zlikovaca sa natprirodnim moćima, a Leto glumi Jokera.

Međutim, čini se da nije zadovoljan završnim proizvodom.

Novinari IGN Newsa pitali su glumca o nejasnoćama u vezi sa njegovom ulogom, na što im je odgovorio da su na kraju odlučili da iseku dosta njegovih scena, i Joker nema jasan put u filmu, a neke stvari u vezi sa njim ostale su neobjašnjene.

Kada su ga upitali za isečene scene, Leto je upitao novinara da li uopšte postoje Jokerove scene koje nisu isečene, dodajući da su snimili mnogo više materijala nego što je na kraju prikazano. Glumac je novinare iznenadio govoreći o svojoj smrti.

"Ako uskoro umrem, verovatno je da će se te scene pojaviti negde. To je dobra stvar o smrti glumca, sve te stvari se odnekuda pojave", rekao je Leto.

Kada su mu novinari poručili da se ipak nadaju da neće da umre, on je ozbiljno odgovorio: "Svi umiremo".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...