•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bradley Cooper priprema seriju o razvoju Islamske države

Glumac Bradley Cooper priprema mini TV seriju baziranu na knjizi o razvoju Islamske države i njenih boraca u nameri da Amerikancima postane jasnije kako je grupa nastala.

Serija će nastati prema knjizi "Crne zastave, uspon IDIL-a", Jobyja Warricka. On je dobitnik Pulitzerove nagrade 2016. godine za pomenutu knjigu, u kojoj prati poreklo i transformaciju džihadističkih grupa od svojih početaka u jordanskim zatvorima do napretka u Siriji.

Knjiga prati i malu grupu Amerikanaca i međunarodnih agenata na zadatku da uguše ovu grupu.

"Ushićen sam što će ove vesti konačno postati javne", napisao je Warrick na svom Twitter profilu povodom snimanja serije.

Cooper, poznat po ulogama u filmovima "Američki snajper" i "Mamurluk", u svojoj produkcijskoj kući priprema seriju "Crne zastave", koja će dramatizirati događaje opisane u knjizi.

"TV serija je zabava, ali ne samo to", rekao je Warrick.

Za Coopera, kome je poverio ekraniziranje knjige, Warrick kaže da je "priča u dobrim rukama".

Još uvek nije objavljen datum za kada se planirana snimanje i premijera ove serije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu