•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Margot Robbie se za 'Suicide Squad' spremala vežbajući tri sata dnevno

Glumica Margot Robbie se za ulogu u svom najnovijem filmu "Suicide Squad" pripremala tako što je vežbala tri sata dnevno.

U filmu Suicide Squad, Margot Robbie igra ulogu Harley Quinn, super zlikovke sa fenomenalnim telom, koja većinu vremena provede u oskudnoj odeći.

U jednoj sceni glumica menja majicu i ostaje gotovo u toplesu.

Njen fitness trener Andie Hecker, otkriva kako je glumica dve nedelje pre snimanja, kako bi svoje telo pripremila za ulogu, vežbala čak tri sata dnevno.

Ali umesto intervalnog vežbanja (vežbanje velikog intenziteta) koje inače predstavlja zlatni standard kad je u pitanju potreba za brzom transformacijom tela, Margot je praktikovala trening sa pilates vežbama kao osnovom.

Budući da se, dok je bila tinejdžerka, bavila baletom, njen trener je u rutinu vežbanja uveo i baletne skokove, vežbe sa konopcem za preskakanje i vežbanje na mini trampolini.

"Bilo mi je zaista važno da napravim detaljan program vežbanja kako bismo radili na kondiciji čitavog tela, a ne preforsirali jednu određenju mišićnu grupu", kazao je Hecker za Cosmopolitan, koji je njeno vežbanje opisao "hardcore".

Glumica navodno nije pravila kalorijske restrikcije kad je ishrana u pitanju, budući da joj je za naporne treninge trebala dodatna energija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....