•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera novog 'Kralja Arthura' odložena za više od pola godine

Filmska kuća Warner Bros. odlučila je napraviti neke promene u rasporedu izlaska svojih filmova pa su tako datum izlaska za sada neimenovanog filma o Kralju Arthuru pomerili za više od pola godine. Iako je premijera ovoga filma koga režira Guy Ritchie prvo bila zakazana za 22. juli 2016. godine, kako za sada stoje stvari film će u bioskope stići tek 17. februara 2017. godine.

Iz Warner Brosa. poručuju da su se na ovaj potez odlučili jer im se taj treći vikend u februaru koji pada pre Dana predsednika do sada pokazao uspešnim, posebno sa otvaranjem filma The Lego Movie. Taj vikend zakazane su i premijere drugog nastavka Sonyjevog hita Loši momci i The Maze Runner: The Death Cure kuće 20th Century Fox (mada zbog povrede glavnog glumca gotovo sigurno se pomera premijera).

Čini se da su čelnici Warner Brosa smatrali da će im ovi filmovi biti manja konkurencija na otvaranju, nego Star Trek Beyond koji je imao svoju premijeru baš na prvo planirani datum Kralja Arthura.

Za scenario o jednom od najpoznatijih likova keltske mitologije zaslužan je Joby Harold, a u glavnim ulogama gledaćemo Charlieja Hunnama, Judea Lawa, Katie McGrath, Erica Banu i Djimona Hounsoua.

Poslednji film o Kralju Arthuru snimljen je 2004. godine, a glavne uloge su imali Clive Owen, Stephen Dillane i Keira Knightley.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...