•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

7 razloga zbog kojih treba da pogledaš 'Očevi i kćeri' novi film Rasela Kroua

Očevi i kćeri je italijansko-američka koprodukcija u kojoj glavne uloge tumače Rasel Krou i Amanda Sejfrid. U Italiji je zabeležio veliki uspeh i preko 3,5 miliona dolara.

Džejk Dejvis (Krou), je pisac koji je dobio Pulicerovu nagradu, udovac je, sam podiže svoju petogodišnju kćeku Kejti i istovremeno vodi borbu sa teškim mentalnim stanjem izazvanim gubitkom supruge. Nekoliko godina kasnije, Kejtini demoni iz prošlosti prete da ugroze vezu sa zgodnim i dobronamernim momkom Kameronom (Aron Pol).

Dajemo vam 7 razloga zbog kojih bi trebalo da pogledate ovaj film:

1. U filmu zvezda do zvezde, oskar do oskara

Kao podrška Raselu Krou i Amandi Sejfrid, u glavnim ulogama, u filmu “Očevi i kćeri” pojavljuju se velika glumačka imena poput Dajen Kruger, Oktavije Spenser, Aaron Pola Brusa Grinvuda i neponovljive Džejn Fonde, kao i neizmerno talentovane devočice Kvezan Volis.

2. Film je bio na Crnoj Listi (The Black List)

Crna lista je, da vas podsetimo, godišnje filmsko istraživanje koje nominuje najbolji scenario koji nikad nije produciran u Holivudu. To znači da kada određeni ljudi pročitaju scenario, dođu do zaključka da od njega treba što pre da se snimi film. Scenario Očevi i kćeri je napisao Bred Deš, a 2012. ovaj scenario je dodat na Crnu listu. Ako to nije dobar znak, ne znamo šta jeste…

3. Les Mis (Jadnici) su ponovo zajedno...

Amanda i Rasel su zajedno igrali u mjuziklu Les Miserables -tj. Jadnici. Evo prilike da ih vidimo kako ponovo igraju zajedno mada bez pevanja, na žalost, ili možda na sreću J

4. Amanda Sejfrid i Aaron Pol ponovo zajedno posle Big Love

Od početka svoje karijere, je zaista radila sa mnogima (počela je sa glumom kao tinejdžerka, sećate se?) Ponovo igra sa glumcem Aronom Polom (zvezdom serijala Čista Hemija -Breaking Bad), koji ovde igra njenu neizbežnu ljubav. Nekako im je ovo partnerstvo baš leglo jer su zajedno igrali u HBO seriji Big Love. Ah, ta mladalačka ljubav.

5. Režiser Gabrijele Mućino je takođe režirao i “U potrazi za srećom“ (The Pursuit of Happyness)

Italianski režiser Gabrijele Mućino (Gabriele Muccino) je zaslužan za hit koji je Vilu Smitu doneo drugu nominaciju za Oskara. Takođe ćete posle ovog filma imati potrebu da zagrlite svog oca. Posle sjajnog filma Gabrijel nije imao nikakav problem da napravi još jedan sjajan film ali sada o snazi ljubavi između oca i kćerke.

6. Možda najvažnije od svega, ovo je ljubavna priča. A šta nam treba više od ljubavi u ovo vreme?

Iako film nosi naziv “Očevi i kćeri”, i dočarava istinsku ljubav oca i kćerke. Prava priča se vrti oko tridesetogodišnje Kejti, koja shvata da mora nekako da se oslobodi straha da će izgubiti svakog koga voli i istovremeno mora da nauči ponovo šta znači voleti.

7. Pesma Majkla Boltona

I na kraju, Majkl Bolton je zaslužan za neverovatnu muzičku numeru iz filma. Bolton, autor originalne muzike za ovaj film, iskusni muzičar i šarmer, kaže da je napisao pesmu čim je pogledao Očeve i kćeri. Takođe je priznao da ga je film dirnuo do suza. Pesma dočarava višeslojnu ljubav između oca i kćerke.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...