•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

New Line traga za piscem filma 'Rampage'

Još aprila bilo je objavljeno da New Line Cinema i Warner Bros. planiraju saradnju na „Rampage.“ John Rickard, koproducent filmova New Line Cinema, „A Nightmare on Elm Street“ i „Final Destination 5“ i „Horrible Bosses“, kao i predstojećeg „Jack the Giant Killer“, tragaće i produciraće scenairstu. Obzirom na njegov producentski CV ne treba ništa pametno očekivati.

Igra dolazi od „Midway Games“, a kompanija ju je još 2009. otkupila, u vreme najljuće ekonomske krize, kada su ljudi umirali od gladi, ostajali bez krova nad glavom, vršili samoubistva, za 33 miliona dolara – igricu – u jeku ekonomske krize - igricu?!

Bruka je što moram da zalazim i u koncept video igrice ali forma vesti i to nalaže, pa hajde. Trojica dobronamernika mutira u ogromnog guštera, vukodlaka i gorilu (neprijatno, zar ne?), da bi poslužili kao izgovor kreatorima da ubijaju vojsku i ruše zgrade. Igrači kontrolišu čudovišta i kreću se nivo naviše kada razruše grad. Što li ti isti igrači ne izađu iz kuće i ne doprinesu nečim društvu? Da sagrade nešto, recimo.

„Ghostbusters“ i „Independence Day“ uzori su producentima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...