•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vesna Trivalić i Tihomir Stanić se pridružili ekipi filma 'Jesen samuraja'

Naši proslavljeni glumci Vesna Trivalić i Tihomir Stanić pridružili glumačkoj ekipi filma JESEN SAMURAJA!

Juče je u Beogradu nastavljeno snimanje ove romantične komedije u režiji Danila Bećkovića, a novinari su imali priliku da posete set i razgovaraju sa prisutnim glumcima.

Pored Vesne Trivalić, koja godinama nije snimala u Srbiji, i Tihomira Stanića, koji je igrao i u filmu "Mali Budo", juče je snimajući dan imao i glavni glumac u filmu "Jesen Samuraja", Petar Strugar.

Vesna Trivalić tumači ulogu majke, a Tihomir Stanić je očuh glavnog lika Vladice, koga tumači Petar Strugar.

JESEN SAMURAJA je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih osećanja. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Premijera filma JESEN SAMURAJA biće održana 4. oktobra i to na dve lokacije, u Velikoj dvorani Sava Centra u 20:30h i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 21:30h.
Karte za premijeru se mogu nabaviti na blagajnama oba bioskopa kao i preko prodajne mreže Eventima.
Na redovnom bioskopskom repertoaru ovaj filmski hit naći će se 6. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu