•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tajni život kućnih ljubimaca (The Secret Life of Pets) obara sve rekorde

Peta zajednička koprodukcija Illumination Entertainment-a i Universal Picturesa-a, animirana komedija „Tajni život kućnih ljubimaca“ (The Secret Life of Pets) ostvaruje izvanredne rezultate na startu svog prikazivanja u SAD. Film je tokom prvog vikenda inkasirao 96 miliona dolara, a prikazivan je u 4.329 bioskopa širom Amerike. U petak, na dan premijere zarada je iznosila 38 miliona, što je čak 5 puta više od filma „Frka na venčanju“ (Make and Dave need Wedding dates), koji je sa 6,6 miliona zauzeo drugo mesto među novitetima premijerno prikazanim u petak.

Prvo mesto na listi zarade ovog vikenda

Tako su se „kućni ljubimci“ ovog vikenda ustoličili na prvom mestu po zaradi u Americi, potisnuvši na drugu poziciju diznijev crtać „U potrazi za Dori“ (Finding Dory), kome je ovo četvrta nedelja prikazivanja u 3.871 bioskopa. U potrazi za Dori će na novoj listi deliti drugo mesto sa filmom „Legenda o Tarzanu“ (The Legend of Tarzan),koji je u svojoj trećoj nedelji prikazivan na 3.591 lokaciji. Oba filma su tokom vikenda koji je iza nas zaradila po 20 miliona. Na četvrtom mestu našla se urnebesna komedija „Frka na venčanju“ sa Zac Efron-om i Adam Devine-om u glavnim ulogama, koja je ikasirala 18 miliona. Peto mesto zauzeo je akcioni horor „Pročišćenje: Izborna godina“ (Purge: Election Year) sa zarađenih 11 miliona.

Šesto mesto u 2016. godini po zaradi na opening vikendu

Tajni život kućnih ljubimaca probio se na šesto mesto liste filmova iz 2016. godine, iza ostvarenja „Kapetan Amerika: Građanski rat" (Captain America: Civil War), „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika” (Batman v Superman: Dawn of Justice), „U potrazi za Dori“ (Finding Dory), „Dedpul“ (Deadpool) i „Knjiga o džungli“ (The Jungle Book). Svih 5 nabrojanih filmova pripadaju elitnoj grupi od ukupno 39 naslova koji su uspeli da tokom prvog vikenda prikazivanja ostvare zaradu veću od 100 miliona dolara.

Prvo mesto po početnoj zaradi među animiranim filmovima američke produkcije

Takođe, nadmašivši prošlogodišnji „U mojoj glavi“ (Inside Out), koji je na svom opening vikendu prošlog leta zaradio 90,4 miliona, Tajni život kućnih ljubimaca postao je rekorder američke domaće animirane produkcije po zaradi tokom prvog vikenda prikazivanja.

Premašene prognoze

Ova crtana komedija premašila je očekivanja, pošto se procenjivalo da će na startu zaraditi između 70 i 80 miliona dolara. Tako je učvrstila poziciju koju animirani filmovi imaju među bioskopskom publikom u SAD i postala jedan od ključnih faktora dobrog poslovanja filmske animirane produkcije u Americi.

Nekoliko reči o filmu

Ako ste vlasnik kućnog ljubimca sigurno ste mnogo puta razmišljali o tome šta on radi kod kuće dok ste vi odsutni. Pogledajte „Tajni život kućnih ljubimaca“ i razrešite ovu dilemu.

Negde na Menhetnu, terijer Maks (glas: Louis C.K.) je „glavna faca“ među ljubimcima jedne stambene zgrade. Živi punim plućima i uživa u svim privilegijama, maženju i paženju od strane vlasnika i drugih stanara. Međutim, njegovu idilu narušava Djuk (Eric Stonestreet), mešanac koji postaje novi ljubimac njihovog vlasnika i preti da ugrozi Maksovu poziciju. Ova dva psa ulaze u sukobe koji prete da dobiju nekontrolisane razmere. Ipak, njihov odnos se menja i prerasta u savezništvo kada saznaju za opake planove belog umiljatog zeke Snoubola (Kevin Hart) koji želi da okupi armiju napuštenih životinja i krene u obračun protiv svih srećnih i razmaženih ljubimaca.

Bioskopska premijera animiranog filma Tajni život kućnih ljubimaca je kod nas zakazana za 11. avgust, a dok ne stigne u srpske bioskope, uživajte u trejleru:

priredio: Dragan Antić
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...