•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od autora hit komedije 'Mali Budo' stiže novi film 'Jesen samuraja'

Premijera filma "JESEN SAMURAJA" zakazana je za 04. oktobar i to na dve lokacije, u Sava Centru sa početkom u 20:30h i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom u 21:30h!

Ulaznice za premijeru i u Sava Centru i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center već su u prodaji!

Karte za Sava Centar mogu se nabaviti na biletarnici po ceni od 500 dinara ili putem prodajne mreže Eventima po ceni od 540 dinara, dok se ulaznice za bioskop Cineplexx mogu nabaviti na samoj blagajni po ceni od 520 dinara.

Veliko nam je zadovoljstvo što ovom prilikom možemo da vam predstavimo prvi trejler, kao i tizer plakat za najnoviji film reditelja Danila Bećkovića. Glavne uloge u filmu "JESEN SAMURAJA" tumače Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, a po prvi put na filmu pojavljuje se sedmogodišnji Petar Novićević.

"JESEN SAMURAJA" je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila