•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejms Franko i Brajan Krenston u urnebesnoj komediji Zašto baš on?

Iako je uveliko leto i već kukamo koliko nam je toplo i kako ne možemo da dočekamo zimu, mi vam danas predstavljamo trejler za novu urnebesnu komediju koja nam u bioskope stiže 12. januara.

U pitanju je komedija Zašto baš on? koja govori o ocu koji nije baš zadovoljan ljubavnim izborom svoje mezimice.

Za vreme praznika, Ned (Krenston), zaštitnički nastrojen otac, i njegova porodica dolaze u posetu ćerki studentkinji (Dojč), gde on upoznaje svoju najveću noćnu moru: njenog dobroćudnog, socijalno zaostalog, ali izrazito bogatog dečka, Lerda (Franko). Kao svaki previše zaštitnički otac, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike eskalira kada shvati da Lerd namerava da zaprosi njegovu ćerku za Božić.

Režiju potpisuje Džon Hamburg, a uz Džejmsa Franka i Brajana Krenstona, u filmu glume još mnoga poznata holivudska lica, kao što su Zoi Dojč i Megan Malali, koju znamo kao luckastu Karen Voker iz serije Vil i Grejs.

Film u distribuciji MCF MegaCom Filma stiže u bioskope širom Srbije 12. januara.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....