•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac J. K. Simmons se u teretani priprema za novu ulogu

Legendarni američki glumac J. K. Simmons naporno vežba u teretani i priprema se za ulogu u novom filmu "Justice League" koji u bioskope stiže naredne godine.

J. K. Simmons radi sa trenerom poznatih osoba, Aaronom Williamsonom, koji je njegovu fotografiju objavio na svom Instagram profilu, napisavši:
"Svaki put kad treniramo zajedno zaboravim da on ima 61 godinu. Ovako izgleda biti stvarno posvećen nečemu."

Williamson, koji inače trenira brojne glumačke zvezde kao što su James Marsden i Dwayne Johnson, kaže za 61-godišnjeg oskarovca da može "mlađe generacije učiniti ljubomornim".

Simmons "nabacuje" mišiće za ulogu komesara Gordona u nadolazećoj akciji o superherojima "Justice League" , koja u bioskope dolazi 2017. godine.

Jonathan Kimble "J. K." Simmons je poznat po nizu zapaženih karakternih uloga na filmu i televiziji. Među njima se najviše ističu Dr. Emil Skoda u TV-seriji "Law & Order", kao i drugim serijama istoimene franšize, zamenik šefa policije Will Pope u TV-seriji The Closer, vođa neonacističkih zatvorenika Vernon Schillinger u TV-seriji "Oz", J. Jonah Jameson u filmskoj franšizi "Spider-Man" i kao Mac MacGuff u filmu "Juno".

Njegova najaktuelnija uloga bila je u filmu "Whiplash".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...