•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje filma 'Ono' počinje ove godine

Cary Fukunaga (Pravi detektiv) odustao je od režiranja filmske adaptacije kultnog romana 'Ono' Stephena Kinga u maju prošle godine. Razmirice oko budžeta i razlike u kreativnim idejama koje je Fukunaga imao s producentskom kućom New Line dovele su argentinskog reditelja na režisersku stolicu.

Andrés Muschietti je veliku svetsku premijeru imao 2014. godine sa svojim filmom strave 'Mama', koji je privukao pažnju i kritike i publike. Kao komercijalni uspeh film je u bioskopske dvorane privukao mnoge obožavatelje horora, ali nisu svi kritičari jednoglasno hvalili ovaj film.

S novim rediteljem za kormilom filma, 'Ono' će nastaviti s produkcijom ove godine, a producent Roy Lee je u razgovoru s novinarima Collidera otkrio kako planiraju da započnu snimanje prvog filma tokom ove godine. Scenario koji su pripremili Fukunaga i Will Poulter još jednom je preradio Muschietti s Garyjem Dobermanom.
Poslednje prepravke scenarija, kako poručuje producent, tiču se samo usklađivanja s budžetom koji je film dobio, a priča će ostati verna izvornom materijalu.
Lee je otkrio i kako će u SAD-u film imati oznaku R, što za publiku znači da će film biti pravi horor sa sadržajem namenjenim odrasloj publici.

Još uvek se drže prvobitnog plana da se film snimi u dva nastavka. Prvi film će predstaviti neobičnu priču o odrastanju. Pratiće grupu dece u mirnom gradiću koja postanu plen sablasnog bića u obliku klovna Pennywisea. Drugi nastavak bi trebao završiti ovu stravičnu priču kada se Ono ponovno pojavi, ali ovog puta ta deca su odrasla i žestoko se obračunavaju sa zlim bićem.

Nadamo se kako će ova promena reditelja biti i poslednja prepreka filmu koga mnogi obožavatelji žele da vide u modernom ruhu. Štaviše, nadajmo se i kako pitanja budžeta, zbog kojih se događaju prepravke scenarija, neće naškoditi finalnom izgledu filma.

Podeli:



Preporucujemo