•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramount film - najave za jun i jul

U narednom periodu, Taramount film vam je pripremio sledeće naslove:

WARCRAFT - POČETAK (WARCRAFT: THE BEGINNING)

Pretpremijerno 28. maja u odabranim bioskopima

Na redovnim repertoarima svih bioskopa od 2. juna 2016.

Režija: Duncan Jones

Uloge: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky i Daniel Wu

Scenario: Charles Leavitt i Duncan Jones

Žanr: 3D epska avantura

Studio: Legendary i Universal

Sadržaj: Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft - Početak", epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta.

Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

NINDŽA KORNJAČE – IZVAN SENKE

(TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES :OUT OF THE SHADOWS)

Premijerno 8. juna u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping center i Arena Cineplex (Novi Sad)

Na redovnim repertoarima od 9. juna 2016.

Režija: David Green

Uloge: Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell, Tyler Perry, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan

Scenario: Josh Appelbaum & André Nemec

Žanr: akcija, avantura, komedija

Studio: Paramount Pictures I Nickelodeon Movies

Sadržaj: Mikelanđelo, Donatelo, Leonardo i Rafaelo se vraćaju u bioskope ovog leta da se bore s većim i opasnijim zlikovcima, uz Ejpril O'Nil (Megan Foks), Verna Fenvika (Vil Arnet) i novog junaka, osvetnika s hokejaškom maskom, Kejsija Džonsa (Stiven Amel). Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvezda Stiven "Šejmus" Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom.

U POTRAZI ZA DORI (FINDING DORY)

U bioskopima od 16. juna 2016.

SINHRONIZOVANO I U 3D-u!

Režija: Jana Maričić

Glasovi: Anica Dobra, Branislav Platiša, Predrag Ejdus, Srđan Timarov, Jelena Trkulja, Marko Perić, Nela Mihajlović, Bane Zeremski, Tinja Damnjanović, Mina Sovtić

Žanr: animirana komedija

Studio: Disney/Pixar

Sadržaj: Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori" vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

OBAVEŠTAJCI (CENTRAL INTELLIGENCE)

U bioskopima od 30. juna 2016.

Režija: Rawson Marshall Thurber

Uloge: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Aaron Paul, Danielle Nicolet

Žanr: akciona komedija

Studio: Universal

Sadržaj: Priča prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent (Džonson), koji se vraća kući zbog proslave godišnjice mature. Tvrdeći da je na tajnoj misiji, on će zatražiti pomoć nekada „rmpalije s kampusa" (Hart), a sada računovođe kom nedostaju slavni dani. Ali dok ovaj staloženi čovek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče, a njegov nepredvidljivi novi prijatelj će ga uvući u svet pucačine, izdaje i špijunaže u kom obojica mogu da poginu na sto i jedan način.


STAR TREK - IZVAN GRANICA (STAR TREK BEYOND)

U bioskopima od 21. jula 2016.

Režija: Justin Lin

Uloge: Sofia Boutella, Idris Elba, Zoe Saldana

Scenario: Simon Pegg, Doug Jung

Žanr: akciona SF avantura

Studio: Paramount

Sadržaj: „Star Trek – Izvan granica", željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice") koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica", posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

DŽEJSON BORN (JASON BOURNE)

U bioskopima od 28. jula 2016.

Režija: Paul Greengrass

Uloge: Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones

Žanr: akcioni triler

Studio: Universal

Sadržaj: Met Dejmon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna. Pol Gringras, reditelj „Bornove nadmoći" i „Bornovog ultimatuma", ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke.

U „Džejsonu Bornu", Dejmonu će se pridružiti Alisija Vikander, Vinsent Kasel i Tomi Li Džouns, a Džulija Stajls reprizira svoju ulogu iz prethodnih delova.



Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...