•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još jedan uzbudljiv trailer za 'Dan nezavisnosti 2'

Film Rolanda Emmericha 'Independence Day: Resurgence' u svetske bioskope dolazi 23. i 24. juna, a zabava za ljubitelje SF-a je gotovo zagarantovana.

Nastavak filma iz 1996. godine dobio je u četvorominutni najavni video u kojem je prikazan sažetak uzbudljive radnje u delu koje prati još jednu invaziju vanzemaljaca.

Bitna karakteristika o prirodi neprijatelja Zemlje sakrivena je u rečenici "Ona je stigla", aludirajući na vladaricu vrste koja je izgubila bitku sa Zemljanima još pre 20 godina.

Uloge tumače Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe, Angelababy, Sela Ward, William Fichtner i drugi.

Scenario potpisuju Roland Emmerich, Dean Devlin, Nicholas Wright, James A. Woods i James Vanderbilt.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu