•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Parker Young stiže na Comedy Fest

Danas je u Jugoslovenskoj Kinoteci održana konferencija za novinare povodom održavanja prvog Međunarodnog festivala filmske komedije gde je, između ostalog, saopšteno i da je specijalni gostog ovogodišnjeg Comedy Festa, glumac Parker Young.

Holivud na vrhuncu svog talenta, šarma i – verujte nam, ne preterujemo – visoke telesne temperature. I dok zamišljamo kako sviramo po tim pločicama na stomaku, rangiramo na skali muževnosti njegove vilične kosti i, na kraju, konsultujemo Pantone za tačan naziv boje tih očiju, odjednom, sasvim zaneseni, shvatimo – da, mladi glumac Parker Young, zaista dolazi u Beograd, na Comedy Fest. I jedno je sigurno, mnogima će stati dah kada ga vide uživo, nakon što su ga upoznali kroz serije „Arrow", „Enlisted" i „Suburgatory", film „Sex Ed" i, sada na Comedy Festu, u filmu koji je kritika veoma dobro ocenila „Tri muškarca i onaj četvrti" (4th Man Out).

Konačno će, jedna mlada glumačka zvezda, slika i prilika sna o kapitenu srednjoškolskog tima američkog fudbala na tragu slave, zameniti ubrzani celebrity život Los Anđelesa sa srpskom prestonicom. I to prestonicom pod opojnim uticajem Comedy Festa – Prvog međunarodnog festivala filmske komedije, jer ako je nešto svojstveno našem narodu onda je to smeh.

Ne sumnjamo, osmeh će biti i na našim licima, ali i na (zavodljivom) licu 28-godišnjeg Parkera Younga koji velikim koracima grabi napred, a film „Tri muškarca i onaj četvrti" je upravo ostvarenje koje će ga lansirati još dalje u zvezde.

U dirljivoj komediji „Tri muškarca i onaj četvrti" sa značajnom porukom, gost Comedy Festa – Young igra Chrisa, zavodnika najuspešnijeg kod devojaka (logično), u četvorci nerazdvojnih drugova iz jedne američke varošice. Međutim, kada Chrisov najbolji prijatelj Adam (Evan Todd) otkrije svojim prijateljima da je gej, život se svima menja iz korena. A ovim mačo muškarcima, najteže će biti da promene svoj smisao za humor...

Oči Holivuda prenaseljenog zgodnim, mladim ljudima spremnim na sve zarad uspeha, definitivno su uperene u Parkera Younga. Jer, šarenoliki karakteri koji su mu do sada poveravani, potvrdili su da iza lepog lica i atletskog tela (bio je i model za brendove Tommy Hilfiger i Calvin Klein), stoji trud i talenat. Kao da se razvija u smeru komičarskog duha jednog Ryana Reynoldsa. Na putu do velikih uloga, sigurno mu neće odmoći druženje sa zvezdama poput Scotta Eastwooda (sin Clinta Easwtooda), Stevena R. McQueena (unuk glumačke legende Stevea McQueena), Shay Mitchell (glumica iz serije „Pretty Little Liars"), Tylerom Poseyom, Coltonom Haynesom, Carly Chaikin, Chordom Overstreetom i drugim novim svežim zvezdama TV-a i filma.

Zgodni šarmer Parker Young će biti specijalni gost Comedy Festa i doneće nam u bioskopsku salu onaj magični trenutak pre nego što cool srednjoškolska autsajderka poljubi razbacanog kvoterbeka ispod fudbalskih tribina.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...