•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tri nova naslova! (Repertoar od 19. do 25. maja)

X-Men: Apokalipsa 3D
Režiser:Bryan Singer
Glumci:Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Rose Byrne
Žanr:akcija, naučna-fantastika
Opis: Nakon uspešnog filma ,,X-men: Dani buduće prošlosti", reditelj Brajan Singer se vraća sa novim nastavkom ,,X-men: Apokalipsa". Od nastanka civilizacije, obožavan kao bog, Apokalipsa – prvi i najmoćniji mutant iz Marvelovog X-men univerzuma vraća se besmrtan i nepobediv. Nakon što se odmarao hiljadu godina, Apokalipsa se budi razočaran svetom koji pronalazi, regrutuje tim moćnih mutanata, uključujući i obeshrabrenog Magneta (Majkl Fasbender), kako bi očistili čovečanstvo i stvorili novi svetski poredak kojim bi vladali. Sudbina Zemlje visi o koncu, Rejven (Dženifer Lorens) uz pomoć Profesora Iks (Džejms Mekavoj) vodiće ekipu mladih X-mena kako bi zaustavili njihovog najvećeg neprijatelja i spasili čovečanstvo od potpunog uništenja.

Loše komšije 2
Režiser:Nicholas Stoller
Glumci: Seth Rogen, Zac Efron, Selena Gomez
Žanr:komedija
Opis: U novom nastavku hit komedije „Neighbors 2: Sorority of Rising", dobro poznatoj ekipi, Setu Rogenu, Zaku Efronu i Rouz Bern pridružuju se mlada glumica Kloi Grejs Morec i prelepa Selena Gomes. Sad, kada Mek i Keli očekuju drugo dete, konačno su spremni da napuste predgrađe. Ali, baš kada se odluče da prodaju kuću, otkriju da su im nove komšije zapravo devojke iz sestrinstva. Umorne od strogog školskog režima, devojke iz sestrinstva Kapa Nu, odluče da se presele daleko od kampusa, gde mogu da rade šta im je volja. Kada Šelbi (Morec) i njene sestre pronađu savršenu kuću, činjenica što se nalazi u mirnom delu grada, neće ih sprečiti da organizuju još luđe žurke od svojih prethodnika iz bratstva. Kada Mek i Keli shvate da ne mogu izaći na kraj sa novim komšijama u pomoć pozivaju Tedija (Zak Efron), nadajući se da će on uspeti da ih otera. Ako misle da će se devojke predati lako, bez borbe, onda su ozbiljno potcenili žensku moć i snalažljivost.

Houston, imamo problem!
Režiser:Žiga Virc
Žanr:drama
Opis: Hladni rat, svemirska trka i NASA-ino sletanje na Mesec ključni su vesnici događaja koji su obežili čitavu jednu eru. Oni su još i danas obmotani velom tajne i inspirišu brojne terorističke zavere. U filmu „Houston, imamo problem!" reditelj Žiga Virc novim informacijama dovodi u pitanje obe strane priče. Ovaj intrigantni igrano-dokumentarni film istražuje mit o tajnoj američkoj kupovini kontroverznog jugoslovenskog svemirskog programa početkom 60-ih godina prošlog veka, vrednoj nekoliko milijardi dolara.

KOMPLETAN REPERTOAR

19./20./23./24.5.
14.40
Angry birds 3D 97'
16.20 Angry birds 3D 97'
18.00 Houston, imamo problem! 88'
19.30 Neighbors 2 93'
21.10 X-Men: Apocalypse 3D 141'

21./22.5.

11.00 Angry birds 3D 97'
12.50
Angry birds 3D 97'
14.30 Knjiga o dzungli 106'
16.20 Angry birds 3D 97'
18.00 Houston, imamo problem! 88'
19.30 Neighbors 2 93'
21.10 X-Men: Apocalypse 3D 141'

25.5.
14.10 Angry birds 3D 97'
19.30 Neighbors 2 93'
21.10 X-Men: Apocalypse 3D 141'
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...