•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

X-MEN FILMSKI MARATON U VILINOM GRADU

Da li želite da budete među prvima koji će pogledati najnoviji film o najpoznatijim mutantima –X-men: Apokalipsa i da se pritom prisetite najgledanijih delova iz franšize -X- men: Prva klasa i X-men: Dani buduće prošlosti? Onda, ne propustite filmski X-men maraton 18. maja u bioskopu Vilin Grad.

U okviru filmskog maratona će biti prikazana tri filma iz X-men franšiže, među kojima je i pretpremijera filma X-men: Apokalipsa, čija je premijera zakazana za 19. maj, a karte su već u prodaji.

Filmovi u okviru X-men maratona biće prikazani od 18 časova i to po redosledu:

X- men: Prva klasa u 18 sati,
X-men: Dani buduće prošlosti 3D u 21.00 sat i
X-men: Apokalipsa 3D u ponoć.

Karte, po ceni od 750 dinara za sva tri filma, možete obezbediti već danas na blagajni bioskopa.

X-MEN: PRVA KLASA
Pre nego što su mutanti obelodanili svoje prisustvo na planeti, i pre nego što su postali Profesor X i Magneto, Čarls Zavijer i Erik Lenšer bili su samo dva mladića koja su tek otkrivala svoje neverovatne moći. Pre nego što su postali zakleti neprijatelji, bili su najbolji prijatelji u borbi protiv zla i stradanja. Tokom ove borbe putevi su im se razišli, i započeo je večiti rat između Magnetovog bratstva i polaznika specijalne škole Profesora X. „X-men: prva klasa“ priča o počecima X-men sage i otkriva tajnu najvažnijih događaja iz svetske istorije.

X-MEN: DANI BUDUĆE PROŠLOSTI u 3D-u
X-men tim bori se za opstanak mutanata, a pomoć pronalaze u prošlosti. Oni se vraćaju u prošlost da bi upoznali sebe iz mladosti, menjaju događaje izi prošlosti kako bi spasili budućnost. Ovo je nastavak filmova „X-men: prva klasa“ i „X-men: poslednje uporište“, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela.

X-MEN: APOKALIPSA u 3D-u
„X-men: Apokalipsa“ prikazuje sukob među mutantima nakon što prvi ikada stvoreni “X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Psajlok i Magneta sa kojima pokušava da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu