•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodice Rothschild i Rockefeller neće dozvoliti Trumpu da pobedi na izborima

Popularni glumac Jean Claude Van Damme je nedavno u jednoj francuskoj političkoj emisiji izjavio kako bogate porodice Rothschild i Rockefeller neće dozvoliti da Donald Trump pobedi u trci za Belu kuću zbog svog antiglobalnog načina razmišljanja.

Glumac je nedavno gostovao u emisiji "Le Grand Journal" i nije oklevao da kaže svoje mišljenje o tome kako porodice Rothschild i Rockefeller utiču na izbore u SAD-u. Prema njegovim rečima, spomenute porodice kontrolišu političare i utiču na svet izvan očiju javnosti.

Moglo bi se reći da je ovo negodovanje glumca u političkoj TV emisiji dokaz da je on teoretičar zavere, i da želi svoja razmišljanja da podeli sa svetom. Same porodice, Rothschild u Evropi i Rockefeller u SAD-u, dugo su godina predmet istraživanja i razgovora teoretičara zavere.

Činjenica da je ovako slavni i priznati glumac, scenaristy, producent i reditelj javno izrekao svoje mišljenje da su dve najbogatije svetske porodice toliko moćne da zaustave Trumpa u osvajanju predsedničkog mandata, dokazuje da konkretno ova teorija zavere nije povezana s ostalim teorijama koje su često temeljene na apstraktnim pretpostavkama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...