•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Razvodi se Dženifer Aniston?

Holivudska glumica Dženifer Aniston baš nema sreće u ljubavi, a ako je verovati tabloidima, u bračnu idilu glumice ponovo se umešala treća osoba.

Naime, kako pišu američki tabloidi, njen suprug Džastin Teru, osim Anistonove ima i ljubavnicu. Kako piše Radar Online, Dženifer već duže vreme sumnja da je Džastin ostao u tajnoj vezi sa svojom bivšom devojkom. Sumnja glumice je porasla posebno nakon što ga je uhvatila u laži.

Prema pisanju tabloida, Džastinu je zvonio telefon, a svojoj supruzi je neodređeno rekao da ga zove neki prijatelj kog ona ne poznaje. Ipak, Dženifer je uhvatila priliku i nazvala broj s kojeg je došao poziv, a kada se javio ženski glas potpuno se slomila.

Američki tabloidi već najavljuju razvod slavnog para, a ako se to zaista desi, spominje se i vrtoglava cifra od 170 miliona dolara koje će Anistonova i Terou morati da podele.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu