•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Radnja novog Star Treka dešavaće se u periodu pre The Next Generationa

Nova Star Trek serija će početi sa prikazivanjem sledeće godine. Međutim, mnogi su se pitali na koji će se period odnositi radnja nove serije, a izgleda da sada imamo odgovor i na to pitanje.

Ako je verovati sajtu Birth.Movies.Death, radnja novog Star Treka će najverovatnije biti smeštena u periodu pre onog prikazanog u voljenom The Next Generationu.

Autor članka, Devin Faraci, tvrdi da mu je pouzdan izvor rekao kako će prva sezona novog Star Treka biti sezonska antologija, odnosno da će radnja prve sezone biti smeštena u period posle Star Trek VI: The Undiscovered Countryja. Posle tog perioda, u univerzumu Star Treka skoro sve je moguće, a nama ostaje da strpljivo čekamo prve epizode i da se nadamo da će biti podjednako zabavne i impresivne kao i one u prethodnim Star Trek serijama.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu