•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U toku snimanje filma 'Duh u školjki' studija Paramount i Dreamworks na Novom Zelandu

Paramount Pictures i DreamWorks Pictures su najavili da je započelo snimanje filma "DUH U ŠKOLJKI" (GHOST IN THE SHELL) u kom glavnu ulogu igra Skarlet Džohanson, a koji režira Rupert Sanders.
Film se snima u Velingtonu na Novom Zelandu.

Ovaj film će se prikazivati u bioskopima od 30. marta 2017.

Film "DUH U ŠKOLJKI" je zasnovan na čuvenim manga stripovima Kodanša Komiksa istog naziva.

„Duh u školjki" prati Majora, specijalnog agenta koji je jedinstveni hibrid čoveka i kiborga, koji predvodi elitni odred Odsek 9. Posvećeni zaustavljanju najopasnijih kriminalaca i ekstremista, Odsek 0 je suočen s neprijateljem čiji je jedini cilj da zbriše napretke Henk Robotiksa u sajber tehnologiji.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...