•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šefica koju ćete svi obožavati!

Komedija "ŠEFICA" (THE BOSS), od četvrtka, 7. aprila, naći će se na redovnim repertoarima naših bioskopa.

Omiljena komičarka Melisa Makarti garantuje ludu zabavu i smeh do suza, pa vam savetujemo da ovaj film pogledate na velikom platnu već prvog vikenda prikazivanja.

Melisi Makarti se pridružuju zvezde Kristen Bel, Piter Dinklidž i Keti Bejts. U režiji Bena Falkona, ova komedija je zasnovana na originalnom liku koji je stvorila Melisa Makarti, a po scenariju koji je ona napisala zajedno sa Falkonom i Stivom Malorijem.

Nominovana za Oskara, Melisa Makarti („Deveruše", „Žestoke devojke") igra glavnu ulogu industrijskog mogula koju šalju u zatvor kad je uhvate zbog insajderskog trgovanja. Kad se ponovo pojavi na sceni i pokuša da se predstavi kao najnovija američka „slatkica", neće svi koje je zavrnula moći tako lako da joj oproste i zaborave.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...