•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera koja se ne propušta! 'Knjiga o džungli' 13. aprila u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center

Premijera najnovije Diznijeve 3D igrane avanture "KNJIGA O DŽUNGLI" (THE JUNGLE BOOK) održati 13. aprila u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, u 19 časova.

Karte za premijeru filmske avanture namenjene gledaocima svih uzrasta puštene su u prodaju, i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center ili preko sajta www.cineplexx.rs.

Ne propustite priliku da među prvima pogledate uzbudljivu igranu verziju omiljene priče iz detinjstva, koju smo svi obožavali.

Dečak Mogli, njegov mentor panter Bagira, brižna vučica Rakša i vuk Akila, opasni tigar Šir Kan, veseli meda Balu, piton zavodljivog glasa Ka i orangutan Kralj Luj vas čekaju u bioskopu.

„Knjiga o džungli" je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju (u ulozi Nila Setija koji je po prvi put na filmu), dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova. Ali, Mogli će otkriti da više nije dobrodošao u džungli, kad mu strašni tigar Šir Kan (glas Idrisa Elbe), koji nosi ožiljke od ljudi, obeća da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju. Nateran da napusti jedini dom koji je do tad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira (glas Bena Kingslija) i medved slobodnog duha Balu (glas Bila Marija). Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka (glas Skarlet Džohanson), pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotisati dečaka, i šarmantnog kralja Luja (glas Kristofera Vokena), koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog Crvenog Cveta: vatre.

„Knjiga o džungli" fantastično spaja igrani film i fotorealističnu CGI animaciju i okruženje, upotrebom najsavremenijih tehnika i pripovedačkim stilom koji će odvesti publiku u očaravajući i bogati svet.

Od četvrtka, 14. aprila, film stiže na redovne repertoare naših bioskopa a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

"KNJIGA O DŽUNGLI" će se prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dom Sindikata, Roda, Tuckwood Cineplex, Fontana, Arena (Novi Sad), Kulturni Centar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina), Dom kulture (Pirot), Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Cineplexx Mne Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva), kao i u brojnim gradovima Srbije putem Mobilne 3d opreme.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...